En özel Survivor!

Özel bireyler, Beşirli Spor Kompleksinde doyasıya bir gün geçirdiler.

En özel Survivor!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı, içinde 12 açık, 3 kapalı kort, fitness ve spor salonlarının da bulunduğu Beşirli Spor Kompleksinin çok özel misafirleri vardı. Mutlu Çarşamba Projesiyle her hafta düzenli olarak birçok branşta spor yapan çocuklar, bu kez Engelliler Günü nedeniyle yapılan özel etkinliğe katıldı, özel parkurlarda hem yarıştı, hem de eğlendi.

Uzman antrenörler tarafından hazırlanan parkurlarda zaman zaman zorlanan ancak inanılmaz azimleri ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktıran Erdoğdu ve Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, keyifli saatler yaşadı. Bir yandan yarışma heyecanı yaşayan özel bireyler, diğer yandan Trabzon Gençlik Merkezi liderlerinin yaptığı yüz boyama ile de eğlendiler.

Kortların yanı sıra olimpik ölçülerdeki Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu ve birçok tesisi her yönüyle engellilerin rahatça kullanımına uygun hale getirdiklerini ifade eden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Bütün salonlarımızda düzenli olarak engelli bireylerimize yönelik etkinlikler oluyor. Bu tür projelere büyük öncelik veriyoruz” diye konuştu.

İl Müdür Öztürk, şunları söyledi: “Sadece özel eğitim okullarına gidenlere değil, sürekli evde kalan özel bireyleri de bu durumdan kurtarmak, topluma uyumuna katkıda bulunmak ve sağlık için sporla buluşturmaya çalışıyoruz. Bu anlamda kaymakamlıktan belediyelere, muhtarlara kadar her yerle iletişim içindeyiz ve spor yapan engelli sayısı bu sayede hızla artıyor.”

04 Ara 2019 - 12:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.