Düzyurt’un içi rahat

Turuncu-beyazlılar, Samet ve Serdar’dan sonra Erdinç’le de anlaşmaya çok yakın

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Baysal İnşaat Düzyurtspor dış transfer çalışmalarını sürdürürken iç transferde de hızlı davranıyor. İç transfer çalışmalarını neredeyse bitirmek üzere olan turuncu-beyazlılar, Samet Aydın ve Serdar Üçüncü ile 1 yıl daha devam kararı aldı. Eski kaptan Erdinç Kedikli ile de anlaşmaya çok yakın olan turuncu-beyazlılarda Başkan Yardımcısı Celal Bayram, “Dış transferle ilgili görüşmeler devam ediyor ama piyasadaki pahalılıktan dolayı şu anlık kesin bir şey söz konusu değil. İç transfer bitmek üzere. Çok küçük problemler var ama onlarda tamam gibi” dedi.

01 Tem 2017 - 12:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.