Düzyurtspor inanıyor

Tek hedefini Play-Off’a kalmak olarak belirledi

Baysal İnşaat Düzyurtspor’da bu sezon tüm hesaplar Play-OFF’a kalmak olarak yapılıyor. Turuncu-beyazlı takımın teknik direktörü Ömer Ortakudaş, ligi Play-Off hattında tamamlamak adına tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi. İkinci yarı öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Ortakudaş, “İkinci yarının ilk haftasında Osmaniyespor ile zorlu maratona başlayacağız. Kamp döneminde eksikleri giderip ligde ses getirmeye devam edeceğiz. Hedefimiz Play-Off’a kalmak. Bunu da başaracağız. Alacağımız sonuçlarla tüm Trabzon’a büyük mutluluk yaşatacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

10 Oca 2018 - 13:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.