Düzyurt kendinden emin

Turuncu-beyazlılar evinde ağırlaylacağı Elaziz’i gözüne kestirdi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Baysal İnşaat Düzyurtspor, Elaziz Belediyespor ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Özellikle son haftalarda kendi evinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken turuncu-beyazlılar, aynı başarılı grafiğini Elaziz Belediyespor karşısında da devam ettirip zirve yarışında haftayı karlı kapatmak istiyor. Asbaşkan Turgay Genç, Elaziz Belediyespor engelini 3 puan ile aşmak istediklerini söyledi. İç sahada güzel bir seri yakaladıklarını belirten Genç, “Güzel de top oynuyoruz. Bu maçı da kazanmamız durumunda ligde Play-Of yarışında iddialı konuma gelmiş olacağız. İç saha istatistiğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu da yapacak kalite ve gücümüz var” ifadelerini kullandı.

08 Ara 2017 - 15:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.