Düzyurt gözüne kestirdi

Osmaniyespor deplasmanından 3 puan ile dönerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor

Yeni sezonda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan ve ilk hafta sınavını hafta sonu deplasmanda Osmaniyespor Futbol Kulübüne karşı verecek olan Baysal İnşaat Düzyurtspor, 3 puana odaklandı. Turuncu-beyazlı takımın asbaşkanı Turgay Genç, rakipleri önünde sahaya 3 puan için çıkacaklarını başka bir sonucu düşünmediklerini söyledi. Çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Genç, “Cumartesi günü 2. Lig’in güçlü ekibi Gümüşhane maçı ile kendimizi test ettik. Maçta futbol anlamında güzel görüntü vardı” dedi.

Lige hazır bir görüntü sergilediklerini kaydeden Genç, “İnşallah bunu lige de yansıtırız. İlk maçımızda deplasmanda Osmaniyespor ile kozlarımızı paylaşacağız. Osmaniye'de sıcak bir havada karşılaşmayı oynayacağız. Tek sıkıntı karşılaşmanın aşırı sıcak havada oynanacak olması. Ancak şartlar ne olursa olsun sezona 3 puanla başlamak istiyoruz. Takımımız bu deplasmandan inşallah üç puan olarak lige iyi bir giriş yapacaktır” ifadelerini kullandı.

22 Ağu 2017 - 14:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.