Düzyurt böyle gitmez

Bayram, “Takımın gidişatı kötü ancak toparlanacağız” dedi

Üç puan hasretine Sultanbeyli Belediyespor karşısında da ‘dur’ diyemeyen Baysal İnşaat Düzyurtspor’da Başkan Yardımcısı Celal Bayram, takımın gidişatının kötü olduğunu ancak toparlanacaklarını söyledi. Bireysel hatalar sonrasında mağlubiyetler aldıklarını ifade eden Bayram, “Sultanbeyli karşısında kötü değildik. İki takımında birbirine üstünlüğü yoktu. Bireysel hata sonucu penaltı oldu ve bu golle yenik duruma düştük” dedi.

Bayram, “Beraberlik golünü bulmak için yüklendiğimizden kontradan kalemizde ikinci golü gördük. İkinci yarıya hiç istediğimiz gibi başlayamadık. Oynadığımız 6 maçın 3’ünde ise bariz hakem hatası ile karşı karşıya kaldık. Diğer 3 maçımızda ise bireysel hatalardan puan kayıpları yaşadık. Bu yaşadığımız puan kayıplarıyla biraz işi zora soktuk. Ama oyuncularımız yetenekli. İnşallah toparlayacağız. Sadece oyuncularımız biraz daha dikkatli olmaları gerekli” diye konuştu.

20 Şub 2018 - 14:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.