Dostça bitti

0-0 Gümüşhane’nin iki temsilcisi hazırlık karşılaşmasında dün kozlarını paylaştı. TFF 2. Lig Beyaz ekiplerinden Gümüşhanespor ile Bölgesel Amatör Lig...

0-0

Gümüşhane’nin iki temsilcisi hazırlık karşılaşmasında dün kozlarını paylaştı. TFF 2. Lig Beyaz ekiplerinden Gümüşhanespor ile Bölgesel Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Kelkit Belediye Hürriyet dün Yenişehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada karşı karşıya gelirken müsabaka 0-0 eşitlikle tamamlandı. Gümüşhanespor Teknik Direktörü Metin İlhan, eksiklerini görmeleri açısından bu karşılaşmanın kendileri için faydalı geçtiğini söyledi

Takım içinde rekabetin artması gerektiğini ifade eden genç teknik adam, “Kelkit ile son hazırlık maçımızı yaptık. İki takımında pozisyonları vardı. Birçok fırsat yakaladık ancak ileri uçta etkisiz kaldık. Takıma katılan yeni arkadaşlarımız için takıma adapte olmaları anlamında bu karşılaşma iyi bir fırsat oldu. 4-5 oyuncuya ihtiyacımız olduğunu bir kez daha görüldü. Takımda rekabetin artması gerekli. Eksik bölgeleri biran önce tamamlamamız lazım” dedi.

Erdoğan BEKAR

14 Oca 2019 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.