Çocuklar yaz tatilinde spora doyacak

Gümüşhane’de İl Spor Merkezleri kayıtları devam ediyor.

Gümüşhane’de basketboldan voleybola, karateden tekvandoya, masa tenisinden halk oyunlarına kadar birçok dalda İl Spor Merkezleri kayıtları devam ediyor. Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, “Yaz okulları kurslarımızın kayıtlarına okullarımızın tatili öncesi başlamıştık. Devam eden kayıtlarımız oldukça yoğun ilgi görüyor. Kayıtlarımızı tatil bitimine kadar sürdüreceğiz” dedi. Öğrencilerin ahlaklı iyi birer sporcu olarak yetişmesine ve sporla tanışmasına yardımcı olduklarını dile getiren Atalay, “İl Spor Merkezimiz ile gençlerimizi yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına spor salonlarımıza çekiyoruz. Böylelikle hem çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya başarıyoruz hem de ailelerin yüreklerini ferah tutmalarına bir nebze olsun katkı sağlıyoruz. Tüm Gümüşhane’yi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün İl Spor Merkezlerine davet ediyorum” diye konuştu.

13 Haz 2019 - 14:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.