Büyük heyecan

BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası’nda onuncu gün sonunda grup maçları sona erdi.

BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası’nda onuncu gün sonunda grup maçları sona erdi. DSİ Karadeniz, Faroz Yalıspor’a ve Gökkuşağı ise Yavuz Selim Gençlik’e 1-0 mağlup olurken, Göktürk Grup, İncievleri’ni 7-1 gibi farklı bir skorla geçti. Gümüşhane ise müsabakaya çıkmaması nedeniyle Tayfa Gençlik’e 3-0 hükmen mağlup oldu. Grup müsabakaları sonrasında çeyrek final oynamaya hak kazanan takımlardan Hızırbey - Efsane Gençlik ve Karadere - Faroz Yalıspor ile saat 16.00’da, Hekimoğlu Trabzon - Soğuksuspor ve Akçaabat Sebatspor - Yavuz Selim Gençlik ile saat 17.30’da yarı final müsabakası oynamaya hak kazanmak için karşı karşıya gelecekler.

FAROZ YALI: 1-DSİ KARADENİZ: 0

HAKEM: Onur Yavru

FAROZ YALISPOR: Ulaş, Gökdeniz, Bedirhan, Caner, Kadir, Caner Direkli, Erdem, Berkan, Emirhan, Murathan, Ali, M.Enes

DSİ KARADENİZ: Mert, Hasan, Mehmetcan, Ali, Keremcan, Oğuzhan, Ozan, Yusuf Arda, Hakan, Erdem, Yusufhan, Mehmet, Arda, Mansour,

GOLLER: Berkan (Faroz Yalıspor)

YAVUZ SELİM GENÇLİK: 1-GÖKKUŞAĞI: 0

HAKEM: Alperen Kara

YAVUZ SELİM GENÇLİK: Kerem, Umut, Batuhan, Ahmet, İlyas, Bünyamin, Mevlüt, Mustafa, Berkan, Metin, Görkem, Tunahan, Sedat, Hakan

GÖKKUŞAĞI: Arda, Ali, Ömer, Miraç, Burak, Baran, Hasan, Hamza, Alper, Ümitcan, Muhammet, Adil

GOLLER: Bünyamin (Yavuz Selim Gençlik)

GÖKTÜRK GRUP: 7-İNCİEVLERİ: 1

HAKEM: Yuşa Kaan Kabadayı

GÖKTÜRK GRUP: Yiğit, Sefa, Yasin, Talha, Ersin, Buğra, Muhammet, Tuna, Emirhan

İNCİEVLERİ: M.Ali, Berkay, Koray, Onur, Buğra, Kadir, Taha, Alperen, Kadir Küçük, Umut, Arda, İbrahim, Enescan, M.Efe

GOLLER: Muhammet (3), Emirhan, Sefa, Buğra, Yasin (Göktürk Grup),Taha (İncievleri)

18 Tem 2019 - 13:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.