Bu sene o sene!

1461 Trabzonlu oyuncu Furkan Tütüncü, şampiyonluk için iddialı konuştu;

Başarılı sol kanat oyuncusu, “Daha istekli, çalışıp, sezon sonu hayal ettiğimiz şampiyonluğu yaşamak ve kupayı kaldırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı

1461 Trabzon’un sol kanat oyuncusu Furkan Tütüncü, iddialı açıklamalar yaptı. Başarılı oyuncu daha istekli, çalışıp, sezon sonu hayal ettikleri şampiyonluğu yaşamak ve kupayı kaldırmak istediklerini söyledi. Öncelikle 1461 Trabzon’da başarılı bir sezon geçirmeyi amaçladığını belirten Furkan Tütüncü, “Ardından hedeflediğim Trabzonspor formasını uzun yıllar giymek istiyorum. Bunun yanı sıra genç milli takımlarda görev almak ve A milli takım formasını uzun süre taşımak istiyorum. Futbol hayatım devam ederken okul eğitimimi de başarılı bir şekilde bitirmek istiyorum” dedi. Geçen sezon performansımı tam anlamıyla gösteremediğini dile getiren Furkan Tütüncü sözlerini şöyle sürdürdü:

“Trabzonspor alt yapısından geldiğim için ortam farkı vardı. Buna alışmakta biraz zorlandım. Bu yüzden benim için istediğim performansı gösterecek bir sezon değildi. Fakat bu sezon sahada çok farklı bir Furkan olacak.” Takımda birbirine kenetlenmiş bir arkadaşlık ortamının olduğunu da kaydeden başarılı oyuncu, “ Bunu kendi kalitemizle sahaya yansıtıp, çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Kaliteli bir teknik ekiple çalışıyoruz. Bunun farkında olup, daha istekli, çalışıp, sezon sonu hayal ettiğimiz şampiyonluğu yaşamak ve kupayı kaldırmak istiyoruz. O sene bu sene. Bunun için de kendi sorumluluğumun farkındayım. Takım ve arkadaşlarım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

19 Eyl 2018 - 16:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.