Bu memleketin bir hayali var

Giresunspor Başkanı Bozbağ, Süper Lig’in sadece kendisinin değil, tüm şehrin hayali olduğunu söyledi

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ; Süper Lig’in sadece kendisinin değil, tüm şehrin hayali olduğunu söyledi. Başkan Bozbağ; “Ben kulüp başkanı olarak sezon başında şampiyonluk sözü veremem. Bunu hiçbir başkan diyemez. Transfer yapmak, o transferi tutturmak, hiç tanımadığımız bir şehre gidip iş kurup para kazanmaya benziyor. Ne yaptığımızı bilen bir yönetimiz. Bu memleketin bir özlemi var. İlk özlemi takımımız düzgün olsun, TFF Ligi’nde kaldın yeterdi. Artık Giresunspor’un gelirleri arttı. Şehir istiyor. Yönetim olarak biz de buna duyarsız kalamazdık. İlk altıyı kovalayan bir takım yapacağız” dedi.

Bozbağ, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bunu yaparsınız takım tutmaz bu sefer işler değişir. 38 milyon TL bütçe ile yola çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor az kalsın düşüyordu. Hocasından futbolcusuna kadar herkesin heyecan duyacağı bir takım oluşturacağız. Heyecanını kaybetmiş arkadaşlar oluyor. Giresunspor biraz yenilenmeye gidecek. Bunu da kademe kademe yapacak. Üst lig sadece benim değil, herkesin hayali. Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli bu konuya çok duyarlı. Giresunspor için çok önemli bir insan. Giresunspor’u ayakta tutmak için gece gündüz demeden çalışıyor.”

Ali AKTEN

26 Haz 2017 - 14:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.