Böyle maçlar taraftarla kazanılır

Giresunspor Asbaşkanı Eren, Ankaragücü maçı öncesi taraftara destek çağrısı yaptı

Giresunspor Asbaşkanı Ali Sacit Eren, yarın Ankaragücü’yle oynayacakları karşılaşmada taraftar desteğinin çok önemli olduğunu söyledi. Asbaşkan Eren; “Ligde oynadığımız son üç karşılaşmada yedi puan alma başarısı gösterdik. Geçen hafta çok şansız goller kaçırdık ve de yedik. Kaybettiğimiz iki puanla da üçüncü sıraya geriledik. Yarın final gibi bir karşılaşma bizi bekliyor. Kazanarak yeniden ilk iki içerisindeki yerimizi almak istiyoruz” dedi.

Çok kritik bir müsabakaya çıkacaklarını ve böyle karşılaşmalarda taraftar desteğinin çok önemli, olduğuna dikkat çeken Eren; “Eskişehir alt sıralarda ama dolu tribüne oynuyor. Adana Demirspor maçlarına ilgi büyük. Samsunspor da öyle. Ancak biz şampiyonluğa gittiğimiz halde tribünlerin büyük bir bölümü boş. Yönetim kurulu olarak taraftarımızdan artık tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Gelin, doksan dakika boyunca bu takımı destekleyin. Oyuncu arkadaşlarımız da onlara üç puan sevinci yaşattıracaktır” şeklinde konuştu.

Ali AKTEN

24 Kas 2017 - 14:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.