Bizi hafife alanlar yanılacak

Giresunspor Basın Sözcüsü Kurt, “Giresunspor’un hedefi her zaman yukarılar olmuştur, yine öyle olacak” dedi

Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, Eskişehirspor ile başlayacakları lig maratonunda iyi yerlere gelmek istediklerini dile getirdi. Takımlarının artık son etap hazırlıklarının sonuna gelindiğini ifade eden Kurt, “Bugün Malatyaspor ile karşılaşacağız. Pazar günü ise Sancaktepe Belediyespor ile oynayacağımız hazırlık maçının ardından kamp çalışmalarımız sonlanacak. Biz iyi bir takım olduk. İki-üç transfer daha yaparak çok daha iyi bir ekip hüviyetine bürüneceğiz. Bizi hafife alanlara lig başladığında yanıldıklarını göstereceğiz” dedi.

Giresunspor’da başarı için her şeyin mevcut olduğunu dile getiren Kurt, “İyi bir kadro oluşturduk. Tecrübeli bir yönetimiz ve oyuncularına ve çalışanlarına karşı vecibelerini yerine getiren bir kulübüz. Tesisimiz beş yıldızlı otel gibi. Stadımız da bitmek üzere. Başarı için her şey mevcut. Giresunlular’ın desteğini bekliyoruz. Maçlarımıza gelerek takımımızın yanında olsunlar. Onların vereceği pozitif enerji ile ligde adımızdan başarı ile söz ettireceğiz. Giresunspor’un hedefi her zaman yukarılar olmuştur, yine öyle olacak. Bu takım kendisinden başarı bekleyenleri mahcup etmeyecek” dedi.

Ali AKTEN

27 Tem 2018 - 15:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.