Bir şey anlamadım!

Buruk’tan penaltı eleştirisi

Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, “4 banko eksik oyuncu ile maça çıktık. Özellikle ön bölge ve kanatlarda oyuncumuzun olmaması bize sıkıntı yarattı. Maça kötü başladık, daha sonra oyunda dengeyi kurduk. Ardından da golü bulduk. Golden sonra rakibe çok net fırsat vermedik. Konyaspor’un penaltısından bir şey anlamadık. 1-0 önde ve dengeli oyun devam ederken bir pozisyon oldu. Oyun devam etti ve 3 dakika geçti. Bu sırada oyuncu bile değiştirdik. Ama üç dakika sonra hakem penaltı verdi. Bu penaltı da tartışılır. Pozisyonda ben de endişe duydum. Buna rağmen ikinci golü bulma şansı elimize geçti ama bunu değerlendiremedik” dedi.

22 Eki 2018 - 14:41 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.