Bir an önce bitmeli!

Rizespor’da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez Slovenya kampı öncesi transfer bekliyor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Slovenya’ da gerçekleştirecekleri 3. etap hazırlık kampı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Erzurum kampında antrenman temposunun üst düzeyde ve takımdaşlık ruhunun ön planda olduğu mevcut kadrodan üst düzeyde verim aldıkları bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Üzülmez, “Şuanda baktığımız da transferde ciddi eksiklerimiz var. Transfer komitesi ve Scaut ekibi transferle ilgileniyor. Benim çok fazla transfere girdiğim söylenemez. Onların takıma yollayacakları oyuncularla ilgili biz de en iyisini yapıp en iyi şekilde çalıştırıp maçlara hazırlamak istiyoruz” dedi.

Süper Lig’in kaliteli ve yetenekli oyunculardan oluştuğuna olduğuna dikkat çeken İbrahim Üzülmez, “Süper Lig’de sıkıntı yaşamamak için transferlerin bir an önce aramıza katılması gerek. Elbette transferde şartlar kolay değil zor. Tamamen bütçeyle alakalı bir durum. Bazen inisiyatif ve risk almak lazım. İnşallah bundan sonraki süreçte çok doğru bir çalışma ile en kısa sürede transferler aramıza katılır. Ben Rizespor’u en iyi yerlere getirmek istiyorum. Bu elbette kolay değil. Ancak çabayı da biliyorum. Transfer komitesi ve izleme komitesindeki arkadaşlarımızın, hocalarımızın ciddi anlamda oyuncu katmak için çalıştıklarını biliyorum” diye konuştu.

Süper Lig’de mücadele edecek bir takımın daha doğru bir çalışma, karşılıklı iletişim ve fikir alış verişinde bulunarak doğru işler yapması gerektiğinin de altını çizen Üzülmez, “Bu anlamda biraz eksiğiz ve bunu da kabul etmemiz lazım. Kamp anlamında doğru çalışmalar içindeyiz. Ekibimle birlikte elimizden gelen her şeyi göstermeye çalışıyoruz. Mevcut oyuncularım Erzurum kampında olduğu gibi Solovenya’ da da ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir. Bizim sakıntımız sadece rekabet ve kaliteyi oluşturup Rizespor’u daha iyi yerlere getirmek. Tek sıkıntımız budur” diye konuştu.

Alihan TELATAR

17 Tem 2018 - 13:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Adem - Renato Santos malagayada gitmiş

Ucuz yollu adam.alalim

Ahmet İlhan özek geri gelsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 13:20
01

Necip - Ujkani

zoran nizic

Eduard Sobol

Musa çağıran

Ruben riberio

Armando sadiku

Bu transferler bitseydi Rizespor çok rahat ilk 7 içine girerdi ve bu futbolcular kendi maliyetlerini otomatikman çıkarırdı iboda haklı bu isimler alınmalıydı sürekli hedef değiştirdik biz beklerken diğer takımlar kapiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 13:20