Berat Pazarspor’a

Mavi-beyazlılar, Rize’den genç oyuncuyu kiralık olarak renklerine kattı

Pazarspor dış transferde Çaykur Rizespor’dan Berat Delihasan’ı kiraladı. Yapılan görüşmeler neticesinde her konuda anlaşmaya varılan genç oyuncu ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalandı. Çaykur Rizespor ile yapılan pilot takım uygulaması kapsamında transferi gerçekleştirilen 1998 doğumlu oyuncu ön libero ve orta saha mevkilerinde forma giyiyor. Pazarspor’un çiçeği burnunda transferi Berat Delihasan, Rizespor’da profesyonel olmasının ardından bu sezon Pazarspor forması giyineceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Berat, “Hedefim kadroya girip maç tecrübesi kazanmak ve ardından da uygun görülmem halinde Rizespor forması giyinmek. İnşallah bu yıl Pazarspor’da takım olarak başarılı bir sezon geçirir ve hepimiz hedeflerimize ulaşırız” dedi.

08 Tem 2018 - 13:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.