Bedensel Engelli Rizeli yüzücüler ilk şampiyonalarında madalya sevinci yaşadı

Aksaray Olimpik Yüzme Havuzu'nda geçtiğimiz günlerde yapılan Bedensel Engelliler Yüzme Paralimpik Türkiye Şampiyonası'nda Rize’li sporcular göz doldur...

Aksaray Olimpik Yüzme Havuzu'nda geçtiğimiz günlerde yapılan Bedensel Engelliler Yüzme Paralimpik Türkiye Şampiyonası'nda Rize’li sporcular göz doldurdu.

32 kulüpten 150 engelli sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası'ndan madalya ile dönen sporcular Semanur Kutanis, Mustafa İnanç Er, Azranur Yazıcı ve Antrenörleri Şeyda Belli Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Antrenörleri Şeyda Belli, yarışmaya çok kısa bir süre zarfında hazırlandıklarını bu kısa süre içersinde Rize’yi başarı ile temsil eden sporcularıyla gurur duyduğunu ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik olmak üzere emeği olan herkese teşekkür etti.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Toplumun farklı kesimlerini yaşamlarını kolaylaştırmak, hayat standartlarını yükseltmek için bu tür organizasyonlara katılarak bireylerimize değerli olduklarını hissettirmek istiyoruz. Müsabakada yarışan sporcularımız hepsi çok kısa bir sürede bu başarıyı elde etmişlerdir. Semanur Kutanis’in 1 tane 4.lük madalyası ve 2 tane Türkiye 2.ciliği bulunmakta bu başarıyı sadece 2 aydır yapmış olduğu çalışmalar ile elde etti. Azranur Yazıcı henüz 8,5 yaşında olmasına rağmen Türkiye şampiyonasında 4.'lük madalyasını almayı hak etti. 15 yaşında olan Mustafa İnanç Er ise 4 tane Türkiye 4.'lüğü madalyası alarak 2,5 ayda yaptığı performanslı çalışması ile hak ettiği yere geldi. Görüyoruz ki sporcularımızın her biri yaptıkları işten mutlu olarak başarıları ile Türkiye Şampiyonası'ndan geri geldiler. Burada emeği büyük olan başta aileleri olmak üzere antrenörleri ve kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

23 Oca 2018 - 15:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.