Bambaşka bir Lıncoln

İlk yarıda istenilen performansı gösteremeyen Brezilyalı oyuncu, farklı bir görüntü çiziyor

20 yaşındaki Lincoln, devre arasını mükemmel değerlendirerek, antrenmanlara yüksek performansıyla damga vurdu. Brezilyalı oyuncu bu görüntüsüyle Üzülmez’den de övgü aldı

Çaykur Rizespor’un sezon başında Brezilya’nın Gremio takımına 400 bin, kendisine de 550 bin Euro ödeyerek sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Lincoln Oliveria Dos Santos, ligin ilk yarısında ortaya koyduğu futbolla inişli-çıkışlı bir grafik sergilemişti. Çok genç yaşta 10 numara yıldız olarak büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı oyuncu, takım çalışmalarında isteksiz bir görüntü ortaya koyması ve oynadığı maçlarda da istenen performansı gösterememesi nedeniyle eleştiri almıştı.

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’den de birçok kez uyarı olan Brezilyalı oyuncu, devre arası hazırlıklarının ilk bölümünün yapıldığı Antalya kampından sonra Rize’de yapılan çalışmalarda da kendini göstermeye başladı. Hazırlıklara fırtına gibi başlayan genç oyuncu, yüksek temposuyla takım arkadaşlarının önüne geçmeyi başardı. Etkili görüntüsüyle Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’i de mutlu eden 20 yaşındaki oyuncu, özellikle çift kale maç çalışmalarında farkını belli etti.

Antrenmanlardaki çift kale maçlarda forvete yakın oynayarak etkili olması genç oyuncuyu formaya yaklaştırdı. İdmanlarda yaptığı isabetli ortalar ve rakip kaleye gönderdiği adrese teslim şutlarla yıldızını parlatan Lincoln için Üzülmez’in yardımcılarına “Böyle giderse formayı alır” dediği kaydedildi. Ligin ikinci yarısının hem Rizespor hem de kendisi için çok iyi olacağını söyleyen Lincoln ise, “Benden beklentileri çok iyi biliyorum. Bende bu beklentilere karşılık vermek için çalışıyorum. Kendimi gösterip takımıma katkı sağlayacağım” dedi.

Alihan TELATAR

19 Oca 2018 - 14:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.