Bahçecik sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bahçecikspor’da yeni sezon öncesi çalışmalara start verildi. Trabzon temsilcisinde teknik patron Orhan Tetik, iyi bir...

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bahçecikspor’da yeni sezon öncesi çalışmalara start verildi. Trabzon temsilcisinde teknik patron Orhan Tetik, iyi bir çalışma dönemi geçirmek istediklerini söyledi. İlk etap kamp çalışmalarını Trabzon’da yapacaklarını belirten Tetik, “İkinci etap kamp çalışmaları için ise 18 Ağustos’da Nevşehir’e gideceğiz” dedi. Transfer çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden tetik, “yabancı bir oyuncu ile anlaşmak üzereyiz” dedi.

27 Tem 2017 - 12:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.