Atmaca yoğun mesaide

Yomraspor Başkan Adayı Atmaca, kongre günü gelmeden transfer çalışmalarına hız verdi

Yomraspor’da Başkan Adayı Davut Atmaca, kongre günü gelmeden transfer çalışmalarına hız verdi. Atmaca’nın teknik patron Raşit Çalık ile bir araya geldiği ve transferi masaya yatırdığı öğrenildi. İskelet kadrosunu koruma kararı alan mor-beyazlılar dış transferde ise nokta transfer yapmayı hedefliyor.

Mor-beyazlı ekibin Başkanı Davut Atmaca, kendilerini şampiyonluğa taşıyacak bir kadro oluşturmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Yeni sezon için taraftarlara şampiyonluk sevinci yaşatmak istediklerini kaydeden Özdemir, “Bunun için elimizden geleni yapacağız. Umarız her şey gönlümüze göre geçer” dedi.

22 May 2019 - 13:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.