Arsinspor çıkış arıyor

Sarı-siyahlılar, ligin 9. haftasında Elaziz Bld. konuk ediyor

Son 4 haftada galibiyet ile tanışamayan sarı-siyahlılarda, Elaziz maçına çıkış gözüyle bakılıyor. Kötü gidişe dur

demek isteyen Arsin’de tek yol galibiyet

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Arsinspor, ligin 9. haftasında bugün Elaziz Belediyespor ile karşılaşıyor. Son 4 haftada galibiyetle tanışamayan ve 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alan sarı-siyahlılar, ligdeki kötü gidişine dur demek için sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Sarı-siyahlılarda, bu maçın hazırlıkları dün yapılan antrenmanla tamamlanırken, maç saati beklenmeye başladı. Sarı-siyahlıların Başkanı Kamil Ustaömer, Elaziz maçıyla çıkış yakalamak istediklerini dile getirerek, “Takımımızın çıkış yakalaması için sadece bir galibiyete ihtiyacı var. Payasspor yenilgisi planlarımızı mahvetmişti. Ancak Elaziz maçını kazanıp çıkışa geçeceğimize inanıyorum” dedi. Arsin İlçe Stadı’nda saat 14.00’da oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Hakan Belder yönetecek.

21 Eki 2017 - 13:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.