Arsin’e hoca dayanmıyor!

Sarı-siyahlılar ligde 13 haftada 3 teknik direktör değişikliğine gitti

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Arsinspor’da bir türlü istikrar sağlanamadı. Sarı-siyahlılar geride kalan haftalarda 3 kez teknik direktör değişikliğine gitti. Sezon başında Ulaş Ulusan ile anlaşmaya varmasına rağmen sezon başlamadan kendisiyle yollar ayrılırken Arsinspor 2017-2018 sezonuna Hamdi Demirtaş ile başladı. İlerleyen haftalarda istenilen sonuçlar alınamazken sarı-siyahlılar bir kez daha teknik adam değişikliğine giderek Demirtaş’ın yardımcısı Şükrü Buyukluoğlu ile yola devam etti. Buyukluoğlu’da Karacabey Birlik yenilgisi sonrasında görevi bırakırken Arsinspor kısa süre zarfında üç teknik direktör değişikliğine gitmiş oldu. Öte yandan ligde zor günler geçiren Arsinspor, bu hafta sonu deplasmanda konuk olacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

22 Kas 2017 - 11:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.