Antalya’da kritik zirve

Ofspor’da Başkan Olcay Saral, dün gece geç saatlerde takımın kamp yaptığı otele gitti

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Ofspor, ikinci yarının hazırlıklarına Antalya’da doludizgin devam ediyor. Teknik Direktör Fatih Uygun nezaretinde çalışan bordo-mavililerde oyuncuların istekli ve hırslı bir görüntüde olması teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Bordo-mavililerde Başkan Olcay Saral yanında yöneticiler Taner Hacımurtazaoğu ve Hüseyin Fuat Kadıoğlu ile birlikte dün gece geç saatlerde Antalya’ya takımın kamp yaptığı otele gitti.

Başkan Saral’ın burada Teknik Direktör Fatih Uygun’la takımın son durumu ve yapılacak olan transferlerle ilgili görüşeceği öğrenildi. Öte yandan 8 Ocak’ta bir hazırlık maçı yapmayı planlayan Ofspor’un rakibi de belli oldu. Bordo-mavililer, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bodrumspor’la karşılaşacak. Ofspor’un diğer hazırlık maçındaysa 11 Ocak’ta Pazarspor’a karşı oynayacak.

06 Oca 2018 - 14:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.