Altın Yumruk Yaz Okulu’nda çalışmalar tam gaz

Altın Yumruk Spor Kulübü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulu’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Antrenör İskender Oflu, Kick Boks, Muaythai ve...

Altın Yumruk Spor Kulübü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulu’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Antrenör İskender Oflu, Kick Boks, Muaythai ve Wushu branşlarında öğrencilerine eğitim verdiklerini söyledi. Öğrencilerine en iyi eğitimi verebilmek için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Oflu, “Yaz Spor Okulumuza katılan öğrencilerimizin ilgilendikleri spor branşında her geçen gün daha iyi bir seviyeye geldiklerini görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Of, “Gerçekten spor insan sağlığı için çok önemli. Özellikle çocuklarımızın gelişimleri için büyük önemi var. Bu yaz okulumuza katılan sporcularımızı da çok şanslı görüyorum. Hem gönüllerindeki sporu öğrenme şansı buluyorlar, hem de eğlenceli vakit geçiriyorlar. Yaz okulumuza her gün yeni bir kayıt oluyor. Yaz okulumuzdan yetenekli gördüklerimizi bünyemize katacağız. Amacımız başarılı sporcular yetiştirmektir” ifadelerini kullandı.

01 Tem 2019 - 14:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.