Altın Yumruk iddialı hazırlanıyor

Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Trabzon’u temsil edecekler

Altın Yumruk Spor Kulübü sporcuları Antalya’da 26 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Minikler-Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Wushu şampiyonasına iddialı hazırlanıyor. Uzun bir süredir bu şampiyonaya sıkı bir şekilde çalışarak hazırlanan Altın Yumruk Spor Kulübü sporcuları madalya ile Trabzon’a dönmenin hesaplarını yapıyor. Altın Yumruk Spor Kulübü antrenörü İskender Oflu, şampiyonaya en iyi şekilde çalışarak hazırlandıklarını söyledi.

Bu şampiyonaya gençler ve büyükler kategorilerinde katılacaklarını ifade eden Oflu, “Toplam 8 sporcu kulübümüzü bu şampiyonada temsil edecek. Türkiye şampiyonasında ilk 4’e girenler milli takıma seçilecek. Sporcularımı şampiyonaya iyi hazırlıyorum. İnşallah bu sıkı ve disiplinli çalışmamızın semeresinin karşılığını şampiyonada madalya kazanarak almayı başarırız. Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

25 Oca 2019 - 14:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.