A planımız da var, B planımız da

Giresunspor Asbaşkanı Eren, “Klas oyuncuları bünyemize katacağız” dedi

Giresunspor’un Asbaşkanı Ali Eren, taraftarların yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu. Asbaşkan Eren, transferde A ve B planlarının olduğunu söyleyerek, “Kimse merak etmesin, güçlü bir Giresunspor geliyor” dedi. Eren, “Yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Başkanımızın basın toplantısında da dile getirdiği gibi prensip anlaşmasına vardığımız oyuncular var. Onlara bayram sonrasında imza attıracağız. Tabi görüşme halinde olduğumuz başka oyuncular da bulunuyor” şeklinde konuştu.

Asbaşkan Eren, “Transferde A planımız da var B planımızda. Giresunspor taraftarı merak etmesin ve endişelenmesin. Güçlü bir kadro oluşturacağız. Bayram sonrasında çalışmalarımız daha da hızlanacak ve klas oyuncuları bünyemize katacağız. Yeni sezon ile ilgili bir şey söylemek için çok erken. Çünkü takımların kadroları henüz şekillenmedi ancak şunu söz verebiliriz, Çotanak taraftarlar yeni dönemde bambaşka bir Giresunspor izleyecekler. Yönetim olarak bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı. Ali AKTEN

14 Haz 2018 - 14:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.