1985 Derecik’te moraller bozuk

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off Ligi’ni 4. Sırada tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig’e çıkma şansını kaybeden 1985 Derecekspor’da moraller bozuk. Tekni...

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off Ligi’ni 4. Sırada tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig’e çıkma şansını kaybeden 1985 Derecekspor’da moraller bozuk. Teknik patron Adem Sali, emeklerinin karşılığını alamamalarının üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi. Sali, “Tüm sezon boyunca çok çalışmamıza rağmen bütün aksilikler bizi buldu. Bu da bizim ligi istediğimiz yerde tamamlamamamıza neden oldu. Her maçta tüm güçlerini sahaya yansıtarak oynayan oyuncularıma, bize sezon boyunca tam destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

19 Nis 2019 - 13:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.