1461’den gol şov

Bordo-mavililer evinde ağırladığı Kayseri Erciyes karşısında farka koştu

8-1

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden 1461 Trabzon fena patladı…Bordo-mavi-beyazlılar dün sahasında konuk ettiği Kayseri Erciyes’i 8-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Ligde son günlerini geçiren rakibi karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı başaran bordo-mavi-beyazlılar birçok fırsatı da değerlendiremedi. 1461 Trabzon karşılaşmaya hızlı başladı. 22’de Ali Han ile 1-0 öne geçen bordo-mavi-beyazlılar 29’da Savaş ile skoru 2-0’a getirdi. 36’da Ali Han bir kez daha sahne alırken skoru 3-0’a getiren isim oldu. 50’de Savaş kendisinin ikinci takımının 4. golünü kaydetti.

Bu golden iki dakika sonra Ali Han skoru 5-0 yaptı. 59’da Savaş takımı adına altıncı kez fileleri havalandırdı. 73’te Aykut skoru 7-0 yaptı. 75’te Selim Erciyes’in tek golünü kaydetti. 79’da Gökhan karşılaşmanın sonucunu belirledi

18 Mar 2018 - 13:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.