1461 Trabzon’dan çift idman

Yeni sezon hazırlıklarına önceki gün kendi tesislerinde start veren 1461 Trabzon, dünü de çift idman yaparak geçirdi. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu...

Yeni sezon hazırlıklarına önceki gün kendi tesislerinde start veren 1461 Trabzon, dünü de çift idman yaparak geçirdi. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde gerçekleştirilen sabahki antrenman takım halinde düz koşu ve topla ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra ikili ve üçlü gruplar halinde koşuyla devam eden antrenman yerden kısa pas çalışmasıyla sona erdi.

18 Tem 2018 - 14:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.