1461 Trabzon’da rota Erzincan

Bordo-mavi-beyazlı ekip dünü çift çalışma yaparak geçirdi

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden 1461 Trabzon, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği 24 Erzincanspor maçına kilitlendi. Bordo-mavi-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift çalışma ile sürdürdü. Sabahki yapılan antrenmana sakat olan Yüksel katılmazken, Savaş ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik Direktör İlker Erdem nezaretinde yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. 1461 Trabzon, günün ikinci antrenmanında ise daha çok teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haftayı beklenmedik Anadolu Bağcılarspor yenilgisiyle puansız kapatan 1461 Trabzon, pazar günkü 90 dakikada 24 Erzincanspor’u devirip kendine gelmek istiyor.

21 Eyl 2017 - 11:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.