1461 Trabzon’da durmak yok

Van Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları aralıksız olarak devam ediyor

TFF Üçüncü Lig 2.Grupta mücadele eden 1461 Trabzon, pazar günü kendi sahasında Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde 1.5 saat süren antrenmana tedavileri devam eden Aykut Sevim ve kaleci Onur katılmazken, Yüksel ile Ensar ise takımdan ayrı düz koşu ve yürüyüş yaptı. Antrenman serbest koşu ve ısınma hareketleriyle başlandı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman tam sahada çift kale maç ile sona erdi. 1461 Trabzon bugün 14.30'da yapacağı çalışmayla Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

15 Ara 2017 - 14:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.