1461 Trabzon şaha kalktı

Bordo-mavi-beyazlar K.Erciyes ve D. Gençlerbirliği’nin ardından dün deplasmanda konuk olduğu Erokspor’a şans tanımadı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Hamdi Zıvalıoğlu ile adeta yeniden doğan 1461 Trabzon, dün deplasmanda Erokspor’a konuk oldu. Bordo-mavili ekip son haftalardaki çıkışını Erokspor karşısında da devam ettirdi. Kayseri Erciyes ve Darıca Gençlerbirliği’ni mağlup eden 1461 Trabzon dün de konuk olduğu rakibini 4-1’lik skorla devirmeyi başardı. Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 22’de Yüksel, 60’da Aykut Sevim, 85’te AliHan Tunçer ve 87’de Savaş kaydetti.

12 Kas 2017 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ustam - bir yetenek izledik savaş çakır takipteyiz hayran olduk başarılarının devamı 1461 takımınada tebrikler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:00