1461 Trabzon için galibiyet vakti

Bordo-mavi-beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında Kırıkhan’a konuk oluyor

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden 1461 Trabzon, ligin 18. haftasında bugün Kırıkhanspor’la karşılaşıyor. Ligin ilk yarısının son maçında Van BBSK’yı 5-2’lik galibiyetle kayıpsız geçen ve üst sıralara hızla yükselen bordo-mavi-beyazlılar, sıkıntılı günler geçiren rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı planlıyor. 1461 Trabzon’da, bu maçın hazırlıklarını tamamlanırken, maç saati beklenmeye başladı.

Hedeflerine bu sezon ulaşmak ve ligdeki konumlarını sağlamlaştırmak istediklerini dile 1461 Trabzon’un teknik patronu Hamdi Zıvalıoğlu, “Rakibimiz ligde sıkıntılı günler geçiriyor. Ancak bu durum bizi ilgilendirmiyor. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Oyuncularım gayet iyi bir performans sergiledi. İkinci devreye iyi başlamak istiyoru” dedi. Kırıkhan İlçe Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak karşılaşmayı Gökhan Özbulut yönetecek.

20 Oca 2018 - 15:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.