1461 Trabzon coştu bir kere

Bordo-mavililer Turgutlu’nun ardından Van’ı da yıkarak çıkışını sürdürdü

Bu 1461 Trabzon bir harika… Geçtiğimiz hafta Turgutluspor’u deplasmanda mağlup etmeyi başaran bordo-mavi-beyazlılar dün de sahasında konuk ettiği Van Büyükşehir Belediyespor’u 5-2 mağlup ederek üst üste ikinci yenilgisini aldı. Ali Han Tunçer (3) ve Savaş (2)’nin attığı gollerle üç puanı hanesine yazdıran 1461 Trabzon, sevenlerinin de yüzünü güldürdü. Maçtan sonra 1461 Trabzon cephesinde Van Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan farklı galibiyetin büyük sevinci yaşandı.

18 Ara 2017 - 14:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.