1461 Trabzon çıkış istiyor!

Teknik Patron Erdem, “Erzincan karşısında kazanmak için mücadele edeceğiz” dedi

Anadolu Bağcılar’a mağlup olarak 3. Lig 2. Grupta haftayı puansız kapatan 1461 Trabzon’da Teknik Direktör İlker Erdem hiç arzu etmedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını ifade etti. Bir müsabakayı da geride bıraktıklarını belirten Erdem, “Hiç arzu etmediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Üç maçta gol atmayı başarsak da, üç maçta bu kadar gol yiyeceğimiz aklımızdan geçmezdi. Bir anlık konsantrasyon eksikliği gol yememize ve mağlup olmamıza neden oldu. Çözümü olan bir sorunla karşı karşıyayız. Bunu da çözmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Ama her ne olursa olsun pas oyununu, doğru pozisyon almayı, daha fazla dikkat dikkat edip, bunu oyunun geneline yaymak zorundayız” dedi.

Erdem, “Şimdi bu hafta gideceğimiz puan olarak sıkıntı yaşayan ama bu grubun en güçlü takımlarından biri olan 24 Erzincanspor'a konuk olacağız. Müsabakayı kazanma şartlarını ortaya koyup kazanmak için mücadele edeceğiz. Oyuncularımızın çalışmalarından son derece memnunum. Sadece biraz daha coşku, biraz daha heyecan, biraz daha birlikte oynama özelliğimizi ortaya koymamız gerekir. Daha ligin başındayız. Biz oyuncularımıza sonuna kadar inanıyoruz. Değerli olduklarını bilsinler ve değerlerini ortaya koysunlar. Biz bu ligde en güzel sonuçları almak için oyuncularımızla beraber mücadelemizi birinci gündeki düşüncelerimizden hiç bir şekilde vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.

19 Eyl 2017 - 13:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.