1461 Trabzon çıkış arıyor!

8 maçtır kazanamayan bordo-mavililer, Muğla’yı evinde ağırlıyor

Kümede kalma savaşı veren bordo-mavililer, Muğla’yı devirip çıkışa geçmek istiyor

8 MAÇLIK HÜSRAN

1461 Trabzon, Muğlaspor virajında. Ligde tam 8 maçtır kazanamayan ve 5 beraberlik 3 de yenilgi alarak küme hattına inen bordo-mavililer, bugün evinde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Muğlaspor ile karşılaşıyor. Rakibini yenerek hem galibiyet hasretine son vermek hem de Muğla ile arasındaki puan farkını kapatmak isteyen bordo-mavililer de tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Bordo-mavililer’in Muğlaspor ile evinde oynayacağı maç 13.00’da başlayacak.

BİRİNCİ İLE İLK

1461 Trabzon ile ilk maçına çıkacak olan Teknik Direktör Mehmet Birinci, ligde küme hattının hemen üzerinde bulunduklarını ifade ederek, “Haftalardır kazanamıyoruz ve bu takım üzerinde inanılmaz moral bozukluğu ve özgüven eksikliği yaratmış. Ancak bir galibiyetle her şeyin değişeceğine inanıyorum. Bunun için Muğlaspor maçı çok önemli. İnanıyorum ki bu maçı kazanırsak 1461 Trabzon için güzel günlere ilk adımı atmış olacağız” diye konuştu.

16 Şub 2019 - 11:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.