1461 Trabzon Affettirecek

İkinci yarıya Kırıkhanspor yenilgisiyle puansız başlangıç yapan 1461 Trabzon’da moraller bozulurken Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Kırıkhan yenilgi...

İkinci yarıya Kırıkhanspor yenilgisiyle puansız başlangıç yapan 1461 Trabzon’da moraller bozulurken Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Kırıkhan yenilgisi ve hafta sonu oynayacakları Yeşil Bursa maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zıvalıoğlu, Kırıkhanspor maçında penaltı ve kırmızı kartın kendilerini yaktığını söyledi. Zıvalıoğlu, "Deplasmanda oynadığımız Kırıkhanspor puan olarak son sıralarda bulunan ve kadrosuna kattığı 10 transferle ligde kalma adına bizim maç onlar adına dönüm müsabakasıydı. Kırıkhanspor'a göre oyunumuzu ve taktiksel durumumuzu oyuncularımıza aktardık” dedi.

Zıvalıoğlu, “Bu doğrultuda maça iyi başladık.15. dakikaya kadar pas yapan, sahaya iyi yerleşen, takımımız, bu dakikadan sonra kopukluklar yaşadık. Oyun üstünlüğünü rakip takıma geçti. Maç genelinde hakemin tutumu bizim takımı olumsuz yönde etkiledi. Bu tutumdan dolayı da penaltı ve kaptanımızın itirazı sonucu kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldık. Zaten dar bir kadromuzun oluşundan dolayı maçı lehimize çevirecek hamleleri gerçekleştiremedik" diye konuştu.

Kırıkhanspor maçını unuttuklarını, cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Yeşil Bursa maçına odaklandıklarını dile getiren Zıvalıoğlu, "Bu müsabakanın hazırlıklarına ara vermeden başladık. Oyuncularımız hatalarını biliyor ve ders almış durumda. Kendi evimizde oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanarak kendimizi affettireceğiz. Yeşil Bursa maçında taraftarlarımızı tribünde tek vücut tek yürek olmuş bir şekilde bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

23 Oca 2018 - 13:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.