1461 Trabzon 4’te 4 peşinde

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden 1461 Trabzon, ligin 13 haftasında bugün Gölcük-spor’u ağırlıyor. Lige istediği gibi başlayamasa da Teknik Direktör Ham...

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden 1461 Trabzon, ligin 13 haftasında bugün Gölcük-spor’u ağırlıyor. Lige istediği gibi başlayamasa da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu’nun takımın başına gelmesiyle farklı bir hüviyete kavuşan ve son oynadığı 3 maçı da kazanan bordo-mavi-beyazlılar, Gölcükspor maçını da kazanıp çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Bordo-mavi-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanlarla tamamlarken, maç saatini beklemeye başladı.

Bordo-mavi-beyazlıların teknik patronu Hamdi Zıvalıoğlu, Gölcükspor maçını da kayıpsız aşacaklarına inandığını vurgulayarak, “Bakıldığında rakibimizin son haftalarda kötü bir gidişi var. Teknik Direktör değişikliğine de gittiler. Zorlu bir karşılaşma olacak ama inanıyorum ki gülen taraf biz olacağız. Sahamızdaki bu karşılaşmada taraftarlarımız bize destek olsunlar” dedi. Karşılaşma, Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak ve maçta hakem Onur Bingöl düdük çalacak.

18 Kas 2017 - 14:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

üstad - sayın hocam gölcük maçı 11 numarayı neden dışarı aldığını anlamadık. yükseli ve tağızıda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 14:22