Doruk'tan kan bağışına destek

Cansel ORUÇ/BURSA,()-DORUK Sağlık Grubu Yıldırım Hastanesi’nde Kızılay Bursa Şubesi ile ortak kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Kampanyaya hem D...

Cansel ORUÇ/BURSA,()-DORUK Sağlık Grubu Yıldırım Hastanesi’nde Kızılay Bursa Şubesi ile ortak kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Kampanyaya hem Doruk Sağlık Grubu çalışanları hem de hasta yakınları yoğun ilgi gösterdi.

Gün boyu süren ve 80 ünite kan ile 141 ünite kök hücre bağışının toplandığı kan bağışı kampanyası, yüzleri güldürdü. Kan bağışı kampanyası hakkında konuşan Doruk Sağlık Grubu Yıldırım Hastanesi Laboratuvar Sorumlusu Seçil Turgut, “Daha önce duyarlı bir vatandaşımızın kök hücre numunesi bir hastayla eşleşmişti. Bu duygusal sahneyi birebir yaşadık ve şahit olduk. Böyle anlamlı bir projenin içerisinde bizler de bulunmak istedik ve Kızılay Bursa Şubesi ile iletişime geçerek, böyle bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Yıldırım Hastanemizin yanı sıra Çekirge ve Setbaşı’nda görev yapan çalışanlarımız ile hasta yakınları ve bölge esnafı da bu kampanyaya yoğun bir ilgi gösterdi. Tüm kan bağışı ve kök hücre bağışında bulunanlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Doruk Sağlık Grubu personeline, kan bağış kampanyasına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Bursa Kan Bağış Merkezi ekip doktoru Veysel Gökçe de, katılımdan çok memnun olduklarını ve gelecek dönemde Doruk Sağlık Grubu’yla işbirliği içinde bulunmaktan mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.

21 Şub 2020 - 14:37 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.