Bir  ziyaretin  ardından

Geçen Salı günü “OF KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ” yönetim kurulu olarak, ilimize yeni atanan Vali Sayın İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret ettik .Gös...

Geçen Salı günü “OF KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ” yönetim kurulu olarak, ilimize yeni atanan Vali Sayın İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret ettik .Gösterdikleri hüsnü kabulden dolayı kendilerine dernek yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür ve saygılarımızı sunuyoruz .Dernek olarak yirmi beş yıl içindeki faaliyetlerimizden gerçekleştirdiklerimiz ile bundan sonraki projelerimizi arzettik. Ziyarete gelen arkadaşlarımızı tanıttık. Of ilçesinde hayata geçirdiğimiz eserlerle sosyal ve kültürel değişimleri açıkladık .Büyük bir sabır ve dikkatle bizleri dinleme lütfunda bulundular .Bundan sonra Trabzon’daki sivil toplum örgütlerinin bu valimizle daha verimli bir çalışma ortamına kavuşacağından emin olarak ayrıldık .Kendilerini içimizden biri ,derin bir tevazu sahibi ve halka yakın bir idareci olarak algıladık. Ayrıca özel kalemine yeni göreve başlayan eğitimci Sami Ayan’ın atanması bizleri daha çok umutlandırmıştır .Valilikteki ziyaretçi trafiğini yönlendirmedeki organizatörlüğü dikkat çekici olmuştur.

Bugün toplumda yaşanan en büyük sıkıntı vatandaşlarımızın her kademedeki devlet görevlileri ile diyalog kuramamasıdır .Hele hele yerel yönetim amirleri ile yatırımcı daire başkanlarına ulaşamamak en büyük dertleridir. Tamamı için bunu söylemek haksızlık olabilir .Ama üzülerek ifade edeyim ki büyük bir kısmı, vatandaşla arasında duvar çekmiştir .Birinci elden derdini ,isteğini anlatacağı daire amirine ulaşamamaktadır. Bu durum küskünlüğe ,kırgınlığa yol açmaktadır. En kötü tarafı da faturası devlete veya devlet temsilcilerine çıkmasıdır. Buna hiçbir kamu görevlisinin hakkı ve yetkisi de yoktur.

Sayın valimiz yılların tecrübesi ile Fatih Sultan Mehmet’in 567 yıl önce fethettiği, Kanuni Sultan Süleyman’ın gözlerini hayata açtığı,4000 yıllık muhteşem tarihiyle Roma ve Bizans dönemlerini yaşadığı, Yavuz Sultan Selim’in valilik yaptığı ve Gazi Mustafa Kemal’in üç defa ziyaret ettiği bir ilde görev yapma fırsatına kavuştuğu için oldukça şanslıdır.

Bu duygularla kendilerine bir kere daha “HOŞ GELDİNİZ” diyor,başarılı olması için niyaz ediyor,saygılarımızı sunuyoruz.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ahmet Aksoy - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler