AMERİKA VE  İSRAİL’İN GİZLİ KONUŞMALARI

Afganistan’ı mahvettik! Artık Afganistan Afganistan değil! Çünkü Afgan Halkı diye bir halk kalmadı; nesli bozduk, kalanları kırdık geçirdik; yerler...

Afganistan’ı mahvettik!

Artık Afganistan Afganistan değil! Çünkü Afgan Halkı diye bir halk kalmadı; nesli bozduk, kalanları kırdık geçirdik; yerlerinen ettik! Artık bu topraklarda Afganlılara ait bir devlet olmayacak! Çünkü halkı yok edildi; kalanları iki üç gruba böldük, birbiriyle çatışmaya devam ediyorlar. Hedeflerimize ulaşmamız için bize hizmet ediyorlar. Kurduğumuz terör örgütleri görevlerini hakkıyla yerine getiriyorlar. Burada sürekli kaos olmalı ki yeraltı, yerüstü kaynaklar bizim kontrolümüzde olsun, stratejik olarak ülkede kurduğumuz askeri üsler, bölge hakimiyetine ve Çin kuşatmasına katkı sağlasınlar.

Pakistan kontrolümüzde!

Afganistan’dan sürgün ettiğimiz milyonlarca mülteciyi Pakistan’ın sırtına yükledik, ekonomisini zora soktuk, terör örgütlerini aktif hale getirdik, devletin tepesinde tutuklamalar, yargılamalar, bürokrasisinde kayırmalar, derken iç barışı hepten bozduk, sonra Hindistan’a“yürü Keşmir’e” dedik yürüttük ve Keşmir’i işgal ettirdik. Pakistan hangi birisiyle uğraşsın?

Çin’i kuşattık!

Myanmar ve Arakan’da katliamlarla, Hong Konk’taki sokak direnişleriyle, Doğu Türkistan zulmünü güncelleyip servis etmekle, Hindistan’ın başını sıvazlamakla, ekonomik yaptırım ve gümrük vergileriyle, “Bir Yol Bir Kuşak” projesinin güzergahındaki ülkelerde zorluklar çıkartmakla, Çin’i uğraştırıyoruz!

Ancak Rockefeller ve Rothschildler’in başını çektiği onüç ailenin, Siyonist/Yahudi sermayesinin, Çin’i kapitalizmle tanıştırmasına, trilyonlarca dolar yatırım yaparak zenginleştirmesine ve Amerika’nın karşısına dikmesine hem anlam veremiyoruz, hem de katlanamıyoruz!

Birleşik Emirlikler ve Suudlar cepte!

Canım buraları yakıp yıkmaya ne gerek var? Gökdelenler dikiyor paralarına iç ediyoruz. Tüketim malzemeleri satıyoruz. Buralardaki şeyhler, krallar zaten bizim! Bazen kocalarının paralarını alıp kaçıp İngiltere’ye, İsviçre’ye, Amerika’ya gelseler de onlara eş olarak verdiğimiz buy sarışın bayanlar bizden, hiç kullanmadıkları trilyonluk silahları bizden, altlarındaki on iki silindirli özel yapım ultralüx araçlar bizden, bütün paraları bizimbankalarımızda, gerektiğinde İranve Türk tehdidi numaralarıyla bu paralara da el koyuyoruz; onlara silah vermeyi sürdürüyoruz!

Ürdün zaten bizim!

Siz Ürdün’ü kimin sanıyorsunuz? Nasıl kurulduğuna, ilk kralın ve son kralın kim olduğuna bakmıyor musunuz? Eşi nerelidir? Kendisi kimdir? Hiç mi akıl etmiyorsunuz? Batı’da demokrasi diyoruz da Ortadoğu’da krallıkları, şeyhlikleri, mezhepleri, tarikat liderlerini neden destekliyoruz?

Çünkü onlar bizim petrol kuyularına uzandığımız sıçrama tahtalarımızdır ve hep orada kalmalıdırlar. Biz bölgedeki işlerimizi, onların halk üzerindeki otoriteleri sayesinde görüyoruz. Halk onlara “gık” bile demiyor. Neden demokrasi gibi, seçim gibi riskli işlere girelim ki?

Bakın Türkiye’ye; halk büyük ölçüde uyandı ve kendi değerleri üzerine yürüyen bir lider seçti; yirmi yıldır uğraşıyoruz! Darbe dahi yaptık, koskoca Nato’yu harekete geçirdik bir türlü engel olamıyoruz hala bize karşı hamlelerini sürdürüyor

En bilinçli halk Mısır’da!

Mısır zor ülke! Halkı büyük ölçüde bizden değil, üstelik de bölgedeki diğerlerine göre kısmen bilinçli olan bir halk! Ah şu “Ihvan-ı Müslimîn” (Müslüman Kardeşler) yok mu? Her şey onun başının altından çıkıyor! Biz de bu nedenle Ihvan-ı Müslümin’i darbeci Sisi kuklamıza terör örgütü ilan ettirdik!

Bıraksak Mısır halkı, Sisi’yi bir kaşık suda boğacaklar. O zaman Yunanistan, Kıbrıs Rum Kesimi ve İsrail ile iş birliğini nasıl yaparız? Mursi’nin ve Mısır Halkı’nın Türkiye sevdasını da biliyoruz; Mursi döneminde bunu açıkça gördük ve zor katlandık. Sonra Mursi’yi hallettik. Şimdilik Mısır’da da işlerimiz yolunda ama içimiz hiç rahat değil; her an bir şeyler olacakmış gibi duruyor!

Libya için vekillerimiz savaşıyor!

Libya’dan uzak duruyor gibi görünsek de kiralık aracılar eliyle çatışıyoruz! Fransa, Birleşik Araplar, Suudlar, paralı çapulcular bizim adımıza savaşıyordu ancak Türkiye işlerimize fena çomak soktu! Bakalım sonuç ne olacak? Türkiye burada kararlı ve cesaretli görünüyor. Bunu hazmedemeyiz. Kabul de edemeyiz! Bölgede biteriz! Domino etkisi yapar ve bizi bitirir!

Tayyip Erdoğan her yerde karşımıza çıkıyor;Nato’da, Birleşmiş Milletler’de,Katar’da, Sudanda, Somali’de hatta Venezuela’da! Libya’daki bütün hesaplarımızı da alt üst etti. Hafter gibi iyi yetişmiş eşi Rus, kendisi CIA kontrolünde olan darbeci bir generale bu kadar destek veriyoruz yine başaramıyoruz! Ne olacak bilemiyoruz!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Abdullah Gülay - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Osman BAYRAKTAR - Emeğine ağzına yüreğine sağlık müdürüm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 10:54
01

Sina Kamaracı - hocam çok güzel yazmışsın bu gizli belgelerin ortaya çıkmasını merakla bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 10:54


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler