Akıl tutulması!

Neresinden başlayacaksın… 5 haftada kaybedilen 7 puandan mı? Teknik Direktör Yanal’ın Fenerbahçe sendromunu bir kez daha yaşatmasından mı? İşin...

Neresinden başlayacaksın…

5 haftada kaybedilen 7 puandan mı?

Teknik Direktör Yanal’ın Fenerbahçe sendromunu bir kez daha yaşatmasından mı?

İşin açıkçası Başakşehir maçı öncesinde kadro önümüze geldiğinde, böylesine bir 11 için Yanal’ın şapkadan tavşan çıkartacağını düşündük.

Nitekim, sakatlıktan yeni çıkan Durica’nın yanı sarı Hubocan’ın kulübede olduğu bir ortamda savunmanın göbeği Okay ve Mustafa Akbaş ikilisinden oluşturuldu.

Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında birlikte oynayınca olumlu işler yapan Kucka ve Sosa ise savunmanın önünde yer alırken, Yusuf ideal yerine döndü, Abdülkadir ve Olcay açıklarda hücum etkinliğini arttırmak için çalıştı.

Trabzonspor’un bu oyun dizilişi, deyim yerinde ise makine gibi işleyen Başakşehir karşısında zaman zaman olumlu görüntü verdi…

Burak’ın fırsatçılığı sonrasında gelen penaltı golüne rağmen oyunu kendi yarı sahasında düşünen Trabzonspor, bunun faturasını da kalesinde yediği penaltı golü ile ödedi.

İlk yarının beraberlikle sona ermesinin ardından ikinci yarıda herkesin gözü tartışmasız Yanal’ın üzerindeydi. Takımın direncini arttırması beklenen Yanal’ın ilk yarıdaki 11’i ikinci yarıda sahaya sürmesi Trabzonspor’a sancılı bir 45 dakika yaşatsa da 49’da Burak’ın golü ile 3 puan için umutlandık.

Ancak golün ardından nükseden klasik geri yaslanma ve Başakşehir’in baskısına seyirci kalma hastalığı yine nüksedince 79’da Mevlüt skoru eşitledi.

Oysaki gole kadar yapılması gereken birçok hamle vardı…

Golün ardından yapılan hamlelerin neyle izah edileceği ise koca bir soru işareti…

Bongonda ve Rodallega gibi oyuncularınız dururken Volkan ve Bero’yu oyunu sokmanın mantığı anlayan biri varsa bize de izah etsin…

Sonuç olarak Ersun Yanal sayesinde Fenerbahçe maçındaki sendromu Başakşehir karşısında bir kez daha yaşadık… Bu zihniyet olduğu sürece de daha yok yaşayacağımız aşikar…!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - bu yazarların görüşlerini hiç mi önemsemiyorsunuz sayın yanal ve usta , biz taraftarlar olarak da aynı görüşteyiz bu adamın bero hastalığı yine nüks etti , rodellega antipatisi de yine baş gösterdi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:21


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler