AK Parti’ye ve millete yük olan idareciler

Restoranın birinde bir gün aniden bir hamam böceği belirdi ve orada bulunan bir kadının üzerine çıktı. Kadın korkudan çığlık atmaya başladı. Paniklemi...

Restoranın birinde bir gün aniden bir hamam böceği belirdi ve orada bulunan bir kadının üzerine çıktı. Kadın korkudan çığlık atmaya başladı. Paniklemiş yüzü ve titreyen sesiyle, can havliyle hamam böceğini üzerinden elleriyle atmaya çalışırken zıplamaya başladı. Onun bu tepkisi bulaşıcı olmuştu, bulunduğu gruptaki diğer insanlar da paniklemişti. Kadın sonunda hamam böceğini üzerinden atmayı başardı derken başka bir kadının üzerine düştü hamam böceği. Şimdi aynı şeyleri yaşamak için sıra gruptaki diğer bir kadındaydı. Garson hemen imdatlarına koştu. Bu nöbet değişiminde, bu sefer de hamam böceği garsonun üzerine düştü. Garson dimdik durdu, kendini toparladı ve gömleğindeki hamamböceğinin davranışlarını gözlemledi.

Kendine yeterince güvendiğini hissettiğinde, hamam böceğini parmaklarıyla tutarak restorandan dışarı attı.

***

Kutlu Yolculuğun Başlangıcı

Bu kutlu davanın başlangıcında millete illallah ettirmiş belediyecilik anlayışını sona erdiren bir başkanın ibretlik hikâyesi var. Tek derdi kendi menfaatleri olan idarecilerin ardından millete ömrünü adayan birilerinin çıkmasıyla bütün hesaplar değişmişti. O dönem Başkan Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki başarısı belli ki bir yerleri rahatsız etmişti. Önüne engel koymak adına okumuş olduğu bir şiir yüzünden onun da üzerine bir hamamböceği sıçratılmıştı. Ama o, tıpkı hikâyemizdeki garsonun yaptığı gibi dimdik duruşunu hiç bozmadan bu günlere kadar geldi. Bu süreçte birçok badireleri de bu dik duruşuyla atlatmıştı. AK Parti’yi iktidara taşıyan güç, belediyecilikteki başarılı çalışmalarıdır.

***

AK Parti’ye ve Millete Yük Olan İdareciler

Şimdilerde ise AK Parti’nin üstlendiği değerlerden uzak kişiler AK Parti’yi sarmış durumdalar. Yerel seçimlerde aday adaylık süreci başlamış durumda. AK Parti'nin etrafı deyim yerindeyse bu hamamböcekleriyle sarılmış durumda. Hiçbir projesi, vizyonu ve misyonu olmayan bu kişilerin parası ve unvanı var! Fakat tek davası koltuk, şan, şöhret olan bu kimseler Ak davaya en büyük zararı veriyorlar. Korkarım ki AK Parti’yi iktidardan vasıfsız, vasat, taş üstüne taş koyamayan, bir projesi olmayan, halkın arasına çıkmaya yüzü olmayan, gücünü partiden alan belediye başkanları uzaklaştıracak. Keşke aday sayısı kadar proje sayısı olsaydı demekten kendimi alamıyorum maalesef.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Yaşar Falcı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler