AK Parti İl Başkanına mesajlar

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Bir İl Başkanı için âlâ ve makul bir paylaşım. Paylaşım şöyle: “Muhammet Balta, Adn...

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Bir İl Başkanı için âlâ ve makul bir paylaşım. Paylaşım şöyle: “Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi. Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlı olsun. #AltısıBizim”

İlginç olan bu makul paylaşıma sosyal medya üzerinden gönderilen cevaplar. AK Parti İl Başkanı’nı sosyal medyada kendine ekleyen ve il başkanının eklediği isimlerin mesajı yorumlamaları, Trabzon’da fırtınanın habercisi gibi. Şimdi bu mesajları köşemize taşımak istiyoruz. Taşırken de AK Partinin tabloyu doğru okuyup ortak akılla bir strateji çizmesi gerektiğini söylüyoruz. Bu tür uyarılar yapılmalı ki 24 Haziran sonrası analizler bir temele dayansın. Bu tür uyarılar yapılmalı ki herkes tedbirini şimdiden alsın.

***

Necdet Usta: Yazıktır, günahtır beyler, böyle bir liste olmaz. Salih’in dışındakiler nerden ve nasıl girmişler bu listeye, ayıptır yahu. 5 yıllık görev sürelerinde bir önerge vermemiş. Trabzon’un hiç bir sorununa derman olmamış ve mecliste kürsüye sadece yemin töreninde çıkmış bu kişilerle mi seçime gireceksiniz, ayıptır ayıp. Zaten bu Trabzon’un kaderi. Yerelde ne ki genelde de başarılı olsun? Trabzon gün geçtikçe her şeyde olduğu gibi siyasette de yalnızlığa mahkûm edilmiştir.

Hüseyin Hilmi Saran: Statüko aynen devam. 25 Haziran’da takke düşer kel görünür.

Adem Altıntaş: Bu listeyi kendileri ayarladı bakalım kim seçecek?

İbrahim Uzun: Resmen Trabzon’a ihanet. İŞKUR’daki torpil burada da gerçekleşmiştir. Merkezden bir millet vekili adayı yok. Trabzon pasifize edilmiştir. Aklıma ANAP’ın son dönemi geldi. O da aynısını yapmıştı. Yani halkı hiç kale almamışlar bu listeyi hazırlayanlar. Resmen Trabzon’u silmişler. Bizi sileni biz çoktan sildik. Yakında ak mı kara mı belli olacak kimse şaşırmasın.

Yaşar Falcı: Salih Cora bile düşme bandında… Doğu Batı dengesi sağlanmadı ama Yine de iyi sonuç olur umarım.

Dursun Yılmaz: Ben bu listeyi hiç beğenmedim başka birileri yok muydu?

Ömer Karabacak: AKP bu listeyle Trabzon’da ayağına kurşun sıktı başkanlık oyu reise vekillik oyları MHP ye…

Mehmet Akyüz: Hiç aklımın işi değil zor görünüyor. Hayırlısı…

Fatih Uzun: Reise oyumuz ama AK Parti, oy vermememiz için gerekeni yaptı. Balta kim, Günnar kim? Neye göre liste? Bu en aktif en halka inen milletvekili Cora neden 4’de? Ankara'dan kimsenin bilmediği Koç kim? Oylar MHP’ye.

Hikmet Alemdar: Eğer Trabzon sorunlarını görüp seçime kadar proje halinde halkın karşısına çıkarsalar belki desteklerim. Mesela trafik sorunu büyük problem öneri yok. Tarım bir fındık var. O gün geldi mi ben beni temsil eden Vekil görmüyorum. Galiba Ankaralı oluyorlar. Ankara yan gelip yatma yeri değil derim. Bugüne kadar böyle oldu ama bundan sonra olmayacak.

Önder Yılmaz: Bu listeyle sandığa gideriz. Reise oyu veririz ama bu vekillerin hiçbirine oy vermeyiz.

Gafur Altınışık: Ben şahsen sıralamayı beğenmedim ama benim beğenmemle de olmuyor. Hayırlısı.

İsmail Yılmaz: Sevgili dostlar bırakalım doğuyu batıyı, kuzeyi güneyi. Mesele iş yapan vekiller mi bunlar? Mesele bu zamana kadar ne yapmışlar? Kimin yaralı parmağına merhem olmuşlar. Bence önemli olan budur. Trabzon'umuzu doğu batı diye bölmeyelim. Akçaabat vekili, Araklı vekili, Of vekili değil Trabzon vekili seçeceğiz. Teşkilat boyutu ve temsil boyutu olarak düşünüp karar vereceğim. Reis İçin AK Parti diyeceğim. Memleket için AK Parti diyeceğim. Ümmet için AK Parti diyeceğim.

Ali Yılmaz: Şookk liste, Liste başı Prof. Dr. Nihat Tosun beklentisi varken listede bile olmaması bizi derinden üzmüştür, Trabzon da AKP partinin ne kadar basitleştiğinin göstergesidir bu listenin sebeplerini kınıyor AKP partiye olan sevgimi sadece Reis ile noktalıyorum... Reis haricinde bu seçimde milletvekili seçim oyumuzu bu liste kesinlikle alamaz.

İrfan Altıner: Başkanım bu adaylarla iş zor. Bu nedir ya. Vehbi koç kim? Selçuk Çebi kim? Allah’ınızı severseniz.

Murat Yılmaz Mavi: Nasıl olsa Trabzon’a şapka koysam vekil olur düşüncesi ile soylu da Trabzon’dan alındı. Trabzon’u siyasi olarak küçülten hizmet alamayan ve bizlerin oyları ile sadece kendilerine hizmet yapan yüce vekillere selamlar.

Alahittin Ayvaz: 1/2 İsim hariç Trabzon’da secim kazanmak için değil kaybetmek için liste hazırlanmış halkla bütünleşen topluma hitap edecek isimler yok ne yazık yine de hayırlı olsun başkanım.

Enes Engin: Reise listeyi kim vermişse seçimden sonra da çıksın reisin karşısına. Yazıklar olsun. Adnan Günnar ne yapmış, Balta ne yapmış? Bunlara günah bile verilmez. Selçuk Cebi hariç. Hiç birinin vatana millete kârı olmaz.10 tane oyum var 1 tane bile vermem.

Mehmet Faik Öztürk: Şu Adnan Günnar ne yapmışta ikinci sıraya girdi hem de? Bakan olmayınca bu liste sıfır alır. Başkan, suçlu aramayın sonra.

Hüseyin Özgenç: Trabzon’un doğusunu silmişler. Sadece batının adayları çok yanlış bir uygulama.

Bunlar AK Parti İl Başkanına gelen mesajlar. Bize göre Sayın Başkan, işe kendi mesajını ve yorumları silmekle başlasın.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ali Öztürk - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

Ömer Naci - Değerli büyüğümüz Berat Albayrak’ın görev talep edilmez görev tebliğ edilir buyruğu hepimize şiar olsun. Yok, Trabzon’un doğusu yok batısı tezviratını bırakıp el birliğiyle bu kutsal dava için Trabzon’da 6 vekil çıkarana kadar dağ taş demeden çalışalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 11:08
04

Ahmet ince - Halkın sesini duymaya ihtiyaç duymayanlara millet dersini verecektir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 11:08
03

Bayana29 - Intanbulda konusuyoruz soyluyu istanbula gonder trabzondan oy alacaksin yemez bunu laz usagi 3 zor gorur yazik oldu coraya agla trabzonummm.Reise oy ama akp vekillikde .zorda...Ali bey uyrin icin tesekkurler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 11:08
02

nebahat - mesaj sadece il başkanına değil ki.. s.s artık yok.. ona tutunarak derin dehlizlere dalanlarada mesaj var.. alabilen için... ne olacak şimdi..?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 11:08
01

büyükliman - başkanlıkta kesinlikle reise oy vereceğim fakat vekillikte kesinlikle mhp oyumu alacak. balta ve günnar benim günahımı bile alamaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 11:08


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler