AK Parti Farkı?

Bu memlekette muhafazakâr kesim adına son 15 yıldaki kazanımları anlatmakla bitiremeyiz. İçki masalarından şükür namazı kılınan külliyelere gelinmesi,...

Bu memlekette muhafazakâr kesim adına son 15 yıldaki kazanımları anlatmakla bitiremeyiz. İçki masalarından şükür namazı kılınan külliyelere gelinmesi, bizim için hayallerden ötesi bir gelişmedir. Din adına katettiğimiz adımlar maalesef toplumda rehavete neden olmuş, müslümanlar da kadir kıymet bilmez bir hal almıştır.

İslamı anlamda bunlar gelişirken sosyal anlamda önemli kazanımlar elde edilmiştir. Devletin polisi askeri Kaymakamı ulaşılmaz bir makamda, devletin adeta soğuk yüzleri idiler. Kaymakamı görmek veli nimet sayılıyordu. Şimdi ise Valiler hatta Bakanlar bile vatandaşın ayağına kadar gidiyor. Kendi hastana refakat ediyorsun devlet sana maaş veriyor. Yetime yoksula, hatta sınırlar ötesine yardımların haddi hesabı yok. Müslümanların derdiyle dertlenen, zalimlere "one minuet" diyen Başkan Erdoğan'ın eksikleriyle beraber sonuna kadar desteklenmesi elzemdir. Bana gör Ak Partinin en büyük başarılarından birisi sosyal devlet anlayışını ülkemiz yerleştirmesi olmuştur. Başkan Erdoğan'ın her platformda Valilere Kaymakamlara Belediye Başkanlarına "Halkın içine girin" talimatını çok önemli görüyorum.

Eyüp Aşık'a özür, Berat Albayrak'a destek

Geçen sene Eski Bakanlarımızdan Eyüp Aşık beyden özür dilemiştim. Sebebi ise Bakanlığı döneminde siyasi görüş ayrılığı nedeniyle kendilerine gerekli desteği vermeyişimizden idi. Bizim vereceğimiz oylar sayıca çok değildi ama anlam olarak çok farklı idi. Şimdi aynı pişmanlığı yaşamamak adına Berat Bakana destek çıkma zamanı.

Geçtiğimiz günlerde Berat Bakanımız Dernekpazarı’nda bir programa katıldı. Devletin en başındaki önemli isimlerden olan Bakanımızın ziyareti oldukça anlam ifade diyordu elbette. Sizce Berat Bakanın Dernekpazarı'ndaki 4000 oya ihtiyacı mı vardı!, bence hiç yok. Ama onun baba ocağına olan vefası, saygısı, sevgisi ve özel ilgisi karşılıksız kalmamalıdır. Yoğun programına rağmen Dernekpazarı ziyareti oldukça anlamlıdır. Genç yaşında geldiği makam onu hiç şımartmamış olması, mütevaziliği beyefendiliği onu daha da sevilir konuma getirdi. Dernekpazarı'ndaki sevgi seli bütün bunların göstergesi idi. Şimdi sıra vatandaşta, mesele vatansa, gerisi teferruattır. Kalın sağlıcakla

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Yaşar Falcı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler