4 Dakika yetti!

Öncelikle şunu peşinen ve tekrar söyleyelim… Trabzonspor bu hücum hattı ile bu ligde şampiyonluğun en güçlü ekibidir. Ndieye ve Sosa ile başlayan...

Öncelikle şunu peşinen ve tekrar söyleyelim…

Trabzonspor bu hücum hattı ile bu ligde şampiyonluğun en güçlü ekibidir.

Ndieye ve Sosa ile başlayan ofansif güç, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth ile çok daha etkili bir hal alıyor. Bu isimlere Sturridge ve Yusuf Sarı da eklendiğinde bordo-mavili ekip adına skor üretmenin çok daha kolay olacağı kesin.

Bu olumlu görüntüde tek handikap ise savunma zafiyeti…

Maça gelirsek…

Trabzonspor, Kasımpaşa’nın konumu itibariyle zor olacak gibi görünen mücadeleyi deyim yerindeyse 4 dakikada kopardı.

Kilidi duran topta Sosa çözdü, yan topta Sörloth rakibin direncini kırdı, Nwakaeme ise kendine has tarzı ve vuruşu ile ilk yarıda adeta işi bitirdi.

İkinci yarının hemen başında rakibin 10 kişi kalması ise mücadeleyi Trabzonspor adına erken bitirdi.

Sonrası mı?

Sörloth, Nwakaeme ve yine Sörloth farkı getiren isimler oldular.

Şimdi bu zaferin keyfini çıkartacağız ancak bunu yaparken de, Hüseyin hocanın söylediği gibi eksiklerimizi gidermeye çalışacağız.

Çünkü Trabzonspor etkili bir hücum hattına sahip olsa da duran toplar ve yan toplar dışında özellikle merkezi olarak pas trafiği ile olgunlaşan bir hücum organizasyonu üretmekte sıkıntı yaşıyor.

Bu sorunu da çözdüğümüzde değmeyin keyfimize…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler