3 harika gol

Maçın 53. dakikasına kadar Rizespor’u anlamak mümkün değildi. Etkili olamadı, direnç gösteremedi, organize atak geliştiremedi, rakip kaleye tek bir şu...

Maçın 53. dakikasına kadar Rizespor’u anlamak mümkün değildi. Etkili olamadı, direnç gösteremedi, organize atak geliştiremedi, rakip kaleye tek bir şutu bile olmadı...

Tabi bunda İstanbuıl’un iyi kapanıp alan savunması yapması da etkili oldu. Kendi yarı alanını iyi kapatırken kademeleri de iyi organize etti. Durum böyle olunca da Rizespor sürekli topun arkasında kaldı. Bu da yeşil-mavililerin istenilen görüntüyü ortaya koymasını engelledi. İlk yarı bu şekilde tamamlandıktan sonra yeşil-mavililer ikinci yarıya, biraz daha canlı görüntüyle başladı. 53. Dakikada sahneye çıkan Özgür adeta kendisinin oluşturduğu pozisyonda müthiş harkulade söylenecek kelimeler bulunamayan bir gol attı. Takımına can verdi. Ancak bu golden sonra Rizespro kabuğuna çekildi. Stanbulspor baskısı karşısında alan savunması yaptı. Sadece kalesini savundu. Konuk takım Risk alarak. Bütün hatlarıyla Rizespro üstüne geldi bu durumda Rizespor kontra atabili çıkamadı. Üzülmezin zamanında yaptığı değişiklikle recep Niyaz’In oyuna girmesi takımın ileri çıkmasında etkili oldu. Nitekim receo niyazın pasında Samudio daha önce yapmış olduğu aşırtma gollerine bir yenisini daha ekledi. Bu da mikemmel bir goldü. Rizespor Özgür ve Samudio’nun 2 harika golüyle farkı 2ye çıkarınca iyice rahatladı taraftarı da coşturdu. Ardından uzatma dakikalarında Süleyman son sözü söyledi. 3-0. Rizespor özellikle ilk yarısını kötü oynadığı maçın 2. Yarıda attığı harika gollerle farklı kazandı. Kazanan her zaman haklıdır. Ancak takımın da futbol ve mücadele olarak daha iyi olması şart. Bu lig savaşanların ve mücadele edenlerin kazanacağı lig.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler