1 puana sevindik

Ligin lideri Rizespor, dün sahasında oynadığı maçta ligde kalma mücadelesi veren Adanaspor’la berabere kaldı. Yeşil-mavililer, iç sahada 2 puan kaybet...

Ligin lideri Rizespor, dün sahasında oynadığı maçta ligde kalma mücadelesi veren Adanaspor’la berabere kaldı. Yeşil-mavililer, iç sahada 2 puan kaybetti ama uzun süre mağlup götürdüğü maçta beraberlik golünü bularak 1 puan kazandı. Maçın ilk yarısı Rizespor için tamamen hayal kırıklığıydı, futbol adına çöpe atılacak bir ilk 45 dakika izledik. Yeşil-mavililer etkili olamadı, rakibe baskı kuramadı, konuk takım bu durumdan iyi faydalanarak üstün oynadı. Rizespor’a top yapması için alan bırakmadı. Attığı golle de öne geçti. Bu golde de Orhan’ın hatası vardı. Rizespor, ilk yarıda rakip kalede hiç gözükmedi. Sadece Galip’in direkten dönen şutu… İkinci yarı ise daha farklıydı. Rizespor daha etkili oynadı. Oyunu rakip yarı alana yıktı. Tüm hatları ile rakibin üzerine gitti. Adanaspor, etten duvar örerek Rizespor’u engellemeye çalıştı. Yeşil-mavililer etkili oynamasına rağmen gol pozisyonu üretmekte güçlük çekti. Dün Rizespor’da sahanın en iyisi olan Galip, Rizespor’da ilk golünü atarak takımına 1 puanı getiren isim oldu. Rizespor, kazanması gerek bir maçta 1 puan aldı. Puan puandır. Ancak böylesine imkânlara sahip olan bir takım bunun hakkını vermek zorunda. Burada da görev İbrahim Üzülmez’e düşüyor. Hem kadro derinliği hem de oyuncu kalitesiyle sahip olduğu takımı daha iyi yönetmeli. Diğer bir konu da telaş ve stres… Bu da iyi yönetilmeli. Ligin boyu kısaldı ve haftalar kısaldı. Milli ara, Rizespor’un kendini toparlaması, yeni bir başlangıç yapması için ilaç gibi gelecek.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler