1 haftada ne oldu?

Siyah ve beyaz gibi… Gece ve gündüz kadar farklı… Bir hafta önce oynanan Galatasaray maçındaki Trabzonspor ile dün oynanan Kayserispor karşısındak...

Siyah ve beyaz gibi…

Gece ve gündüz kadar farklı…

Bir hafta önce oynanan Galatasaray maçındaki Trabzonspor ile dün oynanan Kayserispor karşısındaki Trabzonspor karşısında dağlar kadar fark vardı…

Evet…

Kayserispor ligin disiplinli, iştahlı ve özellikle kendi sahasında çok etkili olan bir takımı…

Ancak ne olursa olsun Galatasaray’ı deviren takımın dün ortaya koyduğu aciz futbolu kimse hazmedemez.

Rıza hoca hafta boyunca “Bu maç bizim en zor maçımız… Derbideki performansın üzerine çıkmamız gerekiyor…” diyerek oyuncularını Kayseri maçına motive etmeye çalışa da bu çabasının sonuçsuz kaldığını gördük.

Belli ki milli ara öncesinde bordo-mavili oyuncuların birçoğu erkenden tatile çıkmış gibiydi. Savunma kurgusunda belki de sezonun en iyi mücadelesini ortaya koyan bordo-mavililer, orta alan ve hücum bölgesinde ise dip yaptığı bir karşılaşma oynadı.

Yusuf derbideki görüntüsünden çok uzaktı…

Bero, mücadeleci bir karakter ancak Trabzonspor’a katkı sağlayacak görüntüden çok uzak…

Castillo’nun ritmini yakalaması, performansını arttırması gerek…

Sosa sahada ancak kafa olarak nerede belli değil…

N’Doye ise neden takımın üçüncü golcüsü olduğunu bir kez daha gösterdi…

Durum böyle olunca Kayserispor karşısında aciz bir Trabzonspor ortaya çıktı.

Umarız, Rıza hocanın dört gözle beklediği milli ara, Trabzonspor’un toparlanmasına ve bir kimlik kazanmasına vesile olur.

Yoksa dün akşamki görüntü ile acı çekmeye devam ederiz…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler